A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

.

Дата: від до Скинути

Свято Матері

Свято Матері

«Можна пройти крізь пустелі і хащі,Тільки без мами не можна нізащо,Бо найдорожче стоїть за словами -В світі усе починається з МАМИ!» Цими словами розпочалося свято «Моя мама найкраща у світі», яке пройшло в Андріївській селищній бібліотеці. Там, де матуся, здається, стає тепліше, піднімаються трави, розцвітають квіти, радісно щебечуть пташки. Ось  і читачі дитячого відділу Андріївської бібліотеки, як оті пташенята щебетали про своїх мам, говорили слова вдячності і любові, читали про них вірші, всі разом співали  пісню «Мама» .  

15:21 15.05.2018

Мітинг до Дня Перемоги

Мітинг до Дня Перемоги

З нагоди 73- річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, 9 травня 2018 року, у смт.Андріївка на Меморіальному комплексі загиблим воїнам пройшов мітинг- реквієм " Повернемо пам"ять". Андріївці вшанували полеглих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам"ятника.

09:14 10.05.2018

Урок пам’яті «Минають роки, а подвиг житиме завжди»

Урок пам’яті «Минають роки, а подвиг житиме завжди»

Минають роки, відлітають у вічність, АЛЕ Є ДАТИ НЕПІДВЛАДНІ ЧАСУ. Минуло вже 73 роки від Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Та пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях.7 Травня в Андріївській селищній бібліотеці було проведено урок пам’яті «Минають роки, а подвиг житиме завжди», присвячений до Дня Перемоги.

14:34 08.05.2018

Виховний захід до Великодня

Виховний захід до Великодня

05 квітня 2018 року в приміщенні Андріївської селищної бібліотеки відбувся виховний святковий захід до Великодня.Завідуюча бібліотекою-філією Леоненко В.А. розповіла своїм  маленьким читачам про українські звичаї та традиції святкування Великодня. Юні читачі взяли участь в різних іграх та конкурсах. І в кінці заходу - традиційне пригощання - чаєм та солодощами.

16:18 05.04.2018

Обговорення детального плану розміщення сонячних батарей

Обговорення детального плану розміщення сонячних батарей

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території земельної ділянки,  розташованої за межами населених пунктів на території  Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області для розміщення сонячної електростан    1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації. Детальний план території для розміщення сонячної електростанції, яка розташована на території Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області, за межами населеного пункту   розроблено на підставі розпорядження голови Бердянської районної державної адміністрації від  13.12.2017 № 543 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населених  пунктів на території Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області для розміщення сонячної електростанції».

10:53 21.02.2018

День пам"яті жертв Голодомору

День пам"яті жертв Голодомору

25 листопада 2017 р о15 годині 30 хвилин в смт.Андріївка, біля пам"ятника жертв Голодомору, пройшло зібрання -реквієм "Мільйнів горе не заглушить час".Даний захід пройшов за участі селищного голови та жителів селища

15:30 12.12.2017

Турнір з футболу на Кубок ім. В.М. Саєнка

Турнір з футболу на Кубок ім. В.М. Саєнка

 На другу неділю вересня припадає День відзначення Дня фізичної культури і спорту. 09 вересня,  на території селищної ради на стадіоні в селищі Андріївка відбувся турнір з футболу на Кубок ім. В.М. Саєнка . В турнірі  взяли  участь три команди: ФК «Андріївка»,  ФК «Софіївка» та футбольна команда Берестівської об’єднаної територіальної громади.  

09:53 13.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь