A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

.

Дата: від до Скинути

Вітання селищного голови з нагоди Дня пам’яті та примирення, з  Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 

Вітання селищного голови з нагоди Дня пам’яті та примирення, з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 

Шановні мешканці Андріївської селищної ради! Вітаю вас з Днем пам’яті та примирення, з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!  Ці травневі дні українські сім’ї зустрічають з особливими почуттями. Друга світова війна забрала мільйони людських життів. Минають роки, але залишається живою пам’ять про страшну трагедію, яка пройшлася по долі кожної родини. Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті. Про це нагадуватимуть меморіальні дошки, пам’ятники. Та найголовніший меморіал – людська пам’ять, яку нащадки несуть у вічність у своїх серцях. День Перемоги для нашого народу свято, яке об’єднує всі покоління і є невичерпним джерелом патріотизму, віри у власні сили та можливості. У ці травневі дні бажаю Вам, Вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

10:06 08.05.2020

Герої Небесної Сотні назавжди змінили на Україну

Герої Небесної Сотні назавжди змінили на Україну

20 лютого 2020 року у приміщенні селищної ради , за участі депутатів селищної ради, членів виконкому, керівників бюджетної сфери, працівників виконкому, пройшов тематичний захід до Дня  вшанування Героїв Небесної Сотні.

15:55 20.02.2020

Захід до Дня Миколая

Захід до Дня Миколая

19 грудня в ДНЗ «Джерельце» Андріївської селищної ради відбувся святковий захід до Дня Миколая.  Працівники закладу цього дня підготували для малечі подаруночки,  а саме: цікаві розважальні програми, театральні вистави та смаколики.

14:52 24.12.2019

Турнір з футболу на Кубок «Бердянського району»

Турнір з футболу на Кубок «Бердянського району»

18 травня 2019 р. В с. Новасилівка відбувся турнір з футболу на Кубок «Бердянського району». Організатором турніру виступив відділ освіти, культури,      молоді та спорту  Бердянської райдержадміністрації . У змаганнях брали участь  7 футбольних команд - «Трояни», «Роза»,  «Нововасилівка»,   «Андріївка», «Софіївка», «Новопетрівка», «Дмитрівка» на футбольному  полі переможців районної першості з футболу 2018 в селі Нововасилівка. У фінал змагань вийшла футбольна команда  «Андріївка» та футбольна команда  «Нововасилівка». Боротьба була впертою. Переможцем турніру з футболу на Кубок «Бердянського району» стала  футбольна команда «Нововасилівка», яка перемогла своїх суперників з рахунком 3:0.    

14:58 22.05.2019

Пам"ятати - щоб жити!

Пам"ятати - щоб жити!

9 травня 2019 року на Меморіальному комплексі загиблим воїнам у смт. Андріївка відбувся урочистий захід, присвячений 74 річниці великої Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками. Зі святом усіх присутніх привітала селищний голова Н.Кагадій. Пам"ять загиблих у роки другої світової війни вшанували хвилиною мовчання. Наприкінці  мітингу до вічного вогню жителі поклали живі квіти. Концерна програма в цей день скадалася із музичних номерів художніх колективів Андріївського селищного будинку культури, Андріївського будинку творчості, за участю оркестру народних інструментів та учнів Андріївської ДМШ. На концерті звучали тематичні пісні. Деякі номери глядачі слухали із сльозами на очах. Під фінальну пісню "День Перемоги", увесь зал встав і під бурхливі оплески закінчився святковий концерт.    

15:33 10.05.2019

День довкілля

День довкілля

24 квітня 2019 року на території Андріївської селищної ради пройшов День довкілля. До заходу залучилися працівники бюджетних організацій, підприємці.

15:39 24.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь