A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Оголошення

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади

Відповідно до рішення першої сесії  Андріївської селищної ради восьмого скликання від 12 листопада 2020 року № 6 із змінами від 23 листопада 2020 року «Про внесення змін до структури органів в Андріївській селищній раді, загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів»,  розпорядження  селищного голови  від 24 листопада  2020 року № 76-к «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади , а саме :

17:26:13 24.11.2020

ОГОЛОШЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Відповідно до пунктів 27 та 28 Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» АНДРІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БЕРДЯНСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ, затвердженого  рішенням Андріївської селищної ради від 18.09.2020 року № 2 конкурсна комісія повідомляє, що переможцем конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» АНДРІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БЕРДЯНСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ визнано  КОЛОМІЄЦЬ Тетяну Михайлівну.

12:34:11 16.10.2020

Stop Sexting - припиніть струшувати дитину!

Під час карантинних обмежень зростає рівень стресу, особливо серед батьків новонароджених дітей. Це підвищує ризик вчинення насильства над дітьми. Проведене опитування серед батьків показало, що 5% батьків струшують свою дитину з метою її заспокоєння і взагалі не мають інформації про шкідливим вплив таких дій. Таке явище як «Синдром струшеної дитини» є фізичним та психологічним насильством щодо неї та призводить до ушкодження мозку, а в деяких випадках - має летальні наслідки.

15:10:51 09.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь