АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Про реабілітацію учасників АТО.

Дата: 25.01.2022 15:24
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

Управління соціального захисту населення Бердянської районної державної адміністрації має можливість направити на психологічну реабілітацію інвалідів війни, учасники бойових дій з числа учасників антитерористичної операції в реабілітаційні установи.

Під час реабілітації здійснюється надання таких послуг: психологічна підтримка і супроводження, психологічне консультування, проведення тренінгів.

При цьому особи які направлені на реабілітацію будуть забезпечені 3-ох разовим харчуванням та належними умовами перебування, термін перебування не перевищує 18 діб.

Для отримання направлення на реабілітацію учасник АТО подає наступні документи:

заяву;

копії паспорта та реєстраційний номер облікової картки платника податків;

копія документа (засвідчена підписом особи), що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення, або копія документа про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення;

копію посвідчення учасника бойових;

Заяви з необхідними документами приймаються управлінням соціального захисту населення Бердянської районної державної адміністрації у разі надіслання їх поштою або в електронній формі, також приймаються уповноваженими посадовими особами виконавчого органу сільської, селищної, міської ради та посадовими особами центру надання адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь