A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Вісімнадцята сесія ( 24.12.2021р.)

Дата: 08.01.2022 15:57
Кількість переглядів: 755

Фото без описуПЕРЕЛІК РІШЕНЬ
1.  Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Андріївської територіальної громади на 2022 рік.

2.  Про затвердження паспорта програми «Шкільний автобус» Андріївської територіальної громади на 2022-2025 роки.

3. Про затвердження  Програми розвитку надання медичної допомоги   на території Андріївської селищної територіальної громади на 2022 рік.

4. Про затвердження Програми боротьби з онкологічними захворюваннями на території Андріївської селищної територіальної громади на 2022 рік.

5. Про Програму медикаментозного забезпечення хворих із пересадженими органами на 2022 рік.

6. Про затвердження Цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на території Андріївської селищної територіальної громади на 2022 рік.

7. Про Програму імунопрофілактики та захисту населення Андріївської селищної територіальної громади  від інфекційних хвороб на 2022 рік.

8. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Андріївське територіальне медичне об’єднання» Андріївської селищної ради» на 2022р.

 ФІНАНСОВИЙ ПЛАН

9. Про внесення змін до Програми розвитку надання первинної медичної допомоги   на території Андріївської селищної громади на 4 квартал 2021 року.

10.Про внесення змін до Програми розвитку надання вторинної  медичної допомоги   на території Андріївської селищної громади на 4 квартал 2021 року.

11. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Андріївське територіальне медичне об’єднання» Андріївської селищної ради» на 4 квартал 2021.

 ФІНАНСОВИЙ ПЛАН

12. Про затвердження Комплексної програми розвитку цивільного захисту,  захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, реагування на   них та забезпечення пожежної і техногенної безпеки на об'єктах різних  форм власності  в населених пунктах Андріївської селищної ради  на 2022- 2025 роки. 

13. Про затвердження Програми нарощування матеріального резерву для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на 2022- 2025 роки.

14. Про  затвердження Програми  «Про організацію перевезень пільгових категорій населення Андріївської селищної ради на 2022 рік».

15. Про Програму економічної підтримки комунальної установи «Об’єднаний Трудовий архів селищної, сільських рад  Бердянського району» Бердянської районної ради  на 2022 рік.

16. Про затвердження   Програми «Компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги  з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік».

17. Про затвердження Програми   утримання та розвитку автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету Андріївської територіальної громади  на 2022рік.

18. Про  внесення змін та доповнень до  Програми реформування і розвитку житлово комунального господарства на 2021- 2025 роки.

19. Про затвердження цільової Програми «Подолаємо безробіття разом» на 2022 рік.

20. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.11.2020 року № 4 «Про затвердження Структури та Штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області», зі змінами.

21. Про внесення змін до  Структури та чисельності виконавчого апарату  Андріївської  ради та її виконавчих органів.

22. Про надання матеріальної допомоги.

23. Про   затвердження  розпоряджень селищного голови.

24. Про внесення змін та доповнень до рішення Андріївської селищної ради від 23.12.2020 №26 «Про бюджет  Андріївської селищної територіальної  громади на  2021 рік».

Додатки до рішення № 24

25. Про бюджет  Андріївської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Додатки до рішення № 25

26. Про план роботи Андріївської селищної ради на 2022 рік.

27. Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно корисних робіт на території Андріївської селищної ради на 2022рік/для відбування порушниками/.

28. Про затвердження переліку об’єктів та видів громадських  робіт на території Андріївської селищної ради на 2022 рік/для відбування порушниками/.

29. Про затвердження переліку об’єктів та видів громадських  робіт на території Андріївської селищної ради на 2022 рік/для відбування засудженими/.

30. Про зміни та доповнення до Переліку  другого типу  об’єктів нерухомого комунального  майна  Андріївської селищної ради.

31. Про внесення змін  до рішень Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області від 23.09.2016р. №16 «Про прийняття до комунальної  власності  Андріївської селищної ради комплексу будівель і споруд» та від 17.11.2016р. №06 «Про прийняття до комунальної власності Андріївської селищної ради об’єктів та майна спільної власності територіальної громади сіл, селища Бердянського району».

32. Про продовження договору оренди комунального майна без проведення аукціону.

33. Про прийняття земельних ділянок з державної власності у комунальну власність Андріївської селищної ради.

34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості).

35. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власникам земельних часток (паїв) із земель, що передавались в колективну власність КСП «Перемога».

36. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

37. Про припинення дії Договору оренди землі.

38. Про затвердження документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок.

40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

41. Про передачу земельної ділянки у власність.

42. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок.

43. Про заміну сторони в договорі оренди землі з СПП Агрофірма  «Людмила».

44. Про надання згоди на поділ земельної ділянки.

45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність.

46. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власникам земельних часток (паїв) із земель, що передавались в колективну власність КСП «Нове життя».

47. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.

48. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для продажу на земельних торгах (у формі аукціону).

49. Про внесення змін до рішень селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь