A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Шістнадцята сесія (18.11.2021)

Дата: 07.12.2021 13:09
Кількість переглядів: 429

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ

1. Про затвердження Програми розвитку первинної медичної допомоги на території Андріївської селищної ради на 4 квартал 2021р.

2. Про затвердження Програми розвитку вторинної медичної допомоги на території Андріївської селищної ради на 4 квартал 2021р.

3. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Андріївське територіальне  медичне  об'єднання» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області на 4 квартал 2021р.

ФІНАНСОВИЙ ПЛАН

4. Про внесення змін і доповнень до Програми «Покращення умов та якості обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів в Бердянському управлінні Державної казначейської служби України Запорізької області на 2021 рік».

5. Про внесення змін і доповнень до Програми «Призовник 2021» на території Андріївської селищної ради.

6. Про внесення змін і доповнень до  Програми забезпечення громадської безпеки і профілактики злочинності на території Андріївської  територіальної  громади, розвитку матеріально – технічної бази Бердянського районного  відділу поліції Головного управління Національної поліції  в Запорізькій області на 2021 рік.

7. Про внесення змін та доповнень до рішення Андріївської селищної ради від 23.12.2020 №26 «Про бюджет  Андріївської селищної територіальної  громади на  2021 рік».

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 5

Додаток 7

Пояснювальна до рішення

8. Про надання матеріальної допомоги.

9. Про преміювання до Дня місцевого самоврядування в Україні.

10. Про затвердження Плану діяльності Андріївської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

11. Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно  на території Андріївської селищної територіальної громади.

12. Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Андріївське територіальне медичне об’єднання» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області.

13. Про затвердження Положення  «Про порядок використання шкільного автобуса».

14.Про внесення змін до рішення селищної ради від 12.11.2020 року №  11 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

15. Про скасування рішень селищної ради.

16.Про виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власникам земельних часток (паїв) із земель, що передавались в колективну власність КСП «Перемога».

17. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних  ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власникам земельних часток (паїв) із земель, що передавались в колективну власність КСП «Жовтень».

18. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних  ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власникам земельних часток (паїв) із земель, що передавались в колективну власність КСП «Світанок».

19.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

20. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

21. Про затвердження документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) та передачі у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

23.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

24. Про заміну сторони (Орендаря) у Договорі оренди землі.

25. Про припинення дії (розірвання) Договору оренди землі.

26. Про поновлення терміну дії договору оренди.

27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для продажу на земельних торгах (у формі аукціону).

28. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону).

29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.

30. Про розпорядження земельними ділянками.

31.Про передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

ПРОТОКОЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь