A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Протокол засідання постійної комісії селищної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту від 16.06.2021 року

Дата: 25.06.2021 11:43
Кількість переглядів: 369

ПРОТОКОЛ № 10

засідання постійної комісії селищної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту

 

16.06.2021 р.                                                                                              14:00

 

Всього членів комісії: 5 осіб

Присутні: Чуб С.В., Ждан В.І., Михно В.В., Кущ В.

Відсутні: Бордюг С.М.,

У засіданні беруть участь:

Пелешко В.В. – селищний голова.

Бозбей Н.О.– в.о. директора  КНП «ЦПМСД».

Кагадій О.В. – секретар селищної ради.

Липський В.М.– начальник відділу освіти,охорони здоров’я, молоді, спорту, культури та туризму.

Стенько І.В.- начальник відділу управління виконкому селищної ради.

Запрошені представники колективів  медичних закладів  лікар – Глушко О.О., завідуюча  лабораторією – Курило О.Г.,економіст – Волик О.О.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про затвердження Структури та Штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Андріївське територіальне  медичне  об'єднання» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області.

Доповідає: ЛИПСЬКИЙ ВОЛОДИМИР – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, молоді, спорту, культури та туризму.

2. Про затвердження Структури та Штатного розпису комунального закладу «Андріївський центр культури, дозвілля та спорту» Андріївської селищної ради.

Доповідає: ЛИПСЬКИЙ ВОЛОДИМИР – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, молоді, спорту, культури та туризму.

3. Про затвердження Структури та Штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області».

Доповідає:  КАГАДІЙ Олена  - секретар селищної ради.

4. Про прийняття нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Бердянського району до комунальної власності Андріївської селищної ради.

Доповідає:   СТЕНЬКО Ірина – начальник відділу управління виконкому селищної ради.

5. Про порядок списання майна комунальної власності  Андріївської селищної ради.

Доповідає:   СТЕНЬКО Ірина – начальник відділу управління виконкому селищної ради

 

                             (розгляд листів, звернень )

1. Звернення трудового  колективу  Андріївської дитячої музичної школи.

 

РОЗГЛЯД ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

 

I СЛУХАЛИ: Про затвердження Структури та Штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Андріївське територіальне  медичне  об'єднання» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області.

Доповідач: ЛИПСЬКИЙ ВОЛОДИМИР – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, молоді, спорту, культури та туризму, який запропонував на розгляд комісії структуру підприємства, що створюється – КНП «Андріївське ТМО».

ВИСТУПИЛИ: Глушко Олександр, який повідомив, що структура, що пропонується не відповідає загальноприйнятим стандартам при прийнятті нової структури, а саме:  не винесено загальної чисельності персоналу, немає кількості ліжок, відсутнє нормування праці. Структура розроблялася не спеціалістами та потребує доопрацювання, з урахуванням пропозицій трудового колективу.

Пропозиція ЧУБ С. створити робочу групу по розробці структури та Штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Андріївське територіальне  медичне  об'єднання» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області, в склад робочої групи включити представників профспілки від АЦРЛ, представників від ЦПМСД, економістів, спеціалістів профільного відділу та депутатів селищної ради.

ВИРІШИЛИ: доопрацювати Структуру,  Штат ТМО з урахуванням пропозицій та перенести розгляд питання на засідання профільної комісії на 22.06.2021 року.

                      Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

II СЛУХАЛИ: Про затвердження Структури та Штатного розпису комунального закладу «Андріївський центр культури, дозвілля та спорту» Андріївської селищної ради.

Доповідач: ЛИПСЬКИЙ ВОЛОДИМИР – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, молоді, спорту, культури та туризму, який ознайомив із штатним розписом, в якому пропонується кількість штатних одиниць 12,75.

ВИСТУПИЛИ: ЧУБ Світлана, яка висловила власну думку стосовно роботи  працівників Андріївського селищного БК та запропонувала  затвердити штат у кількості 8,75 шт. од., ЧУБ Світлана повідомила, що введення штатної одиниці керівника самодіяльного об’єднання (клуб за інтересами) є недоцільним, оскільки в штат закладу вводиться штатна одиниця керівника гуртка.

В обговоренні штату КЗ «Андріївський центр культури, дозвілля та спорту» взяли участь: Пелешко В.В., Липський В.М., Палій О.О.

ВИРІШИЛИ: комісія розглянула питання та рекомендує проект рішення «Про затвердження Структури та Штатного розпису комунального закладу «Андріївський центр культури, дозвілля та спорту» Андріївської селищної ради», із змінами, а саме викласти  Штати  КЗ  Андріївський центр культури, дозвілля та спорту» , у  наступній редакції:

Посада

Кількість штатних одиниць

1

Директор

1

2

Організатор культурно – дозвільної діяльності

2,75

3

Керівник художній

1

4

Керівник гуртка

1

5

Бібліотекар

1

6

Інструктор з фізкультури

1

7

Прибиральник службових приміщень

1

 

Всього:

8,75

                      Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

III  СЛУХАЛИ:  Про затвердження Структури та Штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області».

Доповідач:  КАГАДІЙ Олена  - секретар селищної ради, яка ознайомила присутніх із листом директора КУ «ЦНСП» Андріївської селищної ради від 03.06.2021 р., вих. № 59, а саме:  вивести із штатного розпису  КУ «ЦНСП» Андріївської селищної ради посаду молодшої медичної сестри (санітарка-прибиральниця)- 1 шт. од. та ввести посаду сестра-господиня – 1шт. од.

ВИРІШИЛИ: комісія розглянула питання та рекомендує проект рішення «Про затвердження Структури та Штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області» до затвердження на 11 (позачерговій) сесії селищної ради.

Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

IV  СЛУХАЛИ:  Про прийняття нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Бердянського району до комунальної власності Андріївської селищної ради.

Доповідач:  СТЕНЬКО Ірина – начальник відділу управління виконкому селищної ради.

ВИРІШИЛИ: комісія розглянула питання та рекомендує проект рішення «Про прийняття нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Бердянського району до комунальної власності Андріївської селищної ради» до затвердження на 11 (позачерговій) сесії селищної ради.

Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

V  СЛУХАЛИ:  Про порядок списання майна комунальної власності  Андріївської селищної ради.

Доповідач:  СТЕНЬКО Ірина – начальник відділу управління виконкому селищної ради.

ВИРІШИЛИ: комісія розглянула питання та рекомендує проект рішення «Про порядок списання майна комунальної власності  Андріївської селищної ради» до затвердження на 11 (позачерговій) сесії селищної ради.

Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

РІЗНЕ

СЛУХАЛИ: Звернення трудового  колективу  Андріївської дитячої музичної школи.

Доповідач: ЛИПСЬКИЙ Володимир, який ознайомив присутніх із зверненням трудового колективу ДМШ щодо скасування рішення селищної ради «Про створення комунального закладу «Андріївська мистецька школа» Андріївської селищної ради шляхом реорганізації комунального закладу «Андріївська дитяча музична школа» та повідомив, що дійсно є проблема в тому, що працівники втрачають педагогічний стаж, є проблема кадрових питань, але прийняття рішення було ініційовано після проведення анкетування дітей та батьків, діти дійсно хочуть займатися не тільки музикою, а й хореографією, художньою творчістю. Якщо залишити ДМШ, то керівник закладу повинен  пройти конкурс, відповідно до законодавства.

ВИСТУПИЛИ: ЧУБ Світлана, яка рекомендувала прийняти рішення щодо скасування рішення про створення школи мистецтв, лише за умови затвердження нового штатного розпису, з якого вилучити штатні одиниці бухгалтера, завгоспа.

Голосували за пропозицію ЧУБ Світлани.

За - одноголосно

ВИРІШИЛИ: включити до порядку денного 11 сесії селищної ради проєкт рішення  «Про  скасування рішення від 26.03.2021 року № 14  «Про створення комунального закладу «Андріївська мистецька школа» Андріївської селищної ради шляхом реорганізації комунального закладу «Андріївська дитяча музична школа».

 

Голосували – за одноголосно.

 

 

Голова комісії                                                                                   Світлана ЧУБ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь