A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Протокол засідання постійної комісії селищної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту від 20.05.2021

Дата: 26.05.2021 11:40
Кількість переглядів: 267

ПРОТОКОЛ № 9

засідання постійної комісії селищної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту

 

20.05.2021 р.                                                                                              14:00

 

Всього членів комісії: 5 осіб

Присутні: Чуб С.В., Ждан В.І., Михно В.В., Кущ В.

Відсутні: Бордюг С.М.,

Запрошені:

Пелешко В.В. – селищний голова.

Бозбей Н.О.– в.о. директора  КНП «ЦПМСД».

Стенько І.В. – начальник  відділу управління виконкому селищної ради.

Черепахіна Н.І. головний спеціаліст відділу управління виконкому селищної ради.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про затвердження структури та штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріївської селищної ради».

Доповідає: Бозбей Н.О. – в.о. директора  КНП «ЦПМСД» АСР.

2. Про припинення в результаті  реорганізації шляхом злиття комунального некомерційного підприємства «Андріївська центральна районна лікарня Андріївської селищної ради» та комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріївської селищної ради в комунальне некомерційне підприємство «Андріївське територіальне медичне об’єднання» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області.

Доповідає:  Пелешко В.В. – селищний голова.

3. Про затвердження Положення про порядок закріплення майна комунальної власності Андріївської територіальної громади на праві господарського відання або оперативного управління.

Доповідає: Черепахіна Н.І – головний спеціаліст відділу управління виконкому селищної ради.

 

4. Про закріплення комунального майна за закладами освіти та охорони здоров’я Андріївської селищної ради на праві оперативного управління.

Доповідає: Черепахіна Н.І – головний спеціаліст відділу управління виконкому селищної ради.

 

5. Про внесення змін до складу конкурсної  Комісії на право з відбору суб’єктів незалежної оцінки  та укладання договору оренди нерухомого майна.

Доповідає:  Стенько І.В. – начальник відділу управління виконкому селищної ради.

 

6 . Про передачу комунального майна Андріївської селищної ради у комунальну власність Берестівської  сільської ради  (!!! додати до Порядку денного сесії).

Доповідає: Черепахіна Н.І – головний спеціаліст відділу управління виконкому селищної ради

 

                             (розгляд листів, звернень )

1) ) лист АТ «Укрпошта»,  звернення щодо ініціювання  скасування постанови КМУ «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів  у межах України»;

2) лист Запорізького обласного центру соціальних служб щодо створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства.

 

РОЗГЛЯД ПОРЯДКУ ДЕННОГО

 

I СЛУХАЛИ: Про затвердження структури та штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріївської селищної ради».

Доповідач: Бозбей Н.О. – в.о. директора  КНП «ЦПМСД» АСР.

ВИСТУПИЛИ:ЧУБ Світлана, яка повідомила, що дане рішення потребує доопрацювання, введення в структуру Софіївського ФП є недоцільним, населення, яке буде обслуговувати ФП менше, як 750 осіб.

 

ВИРІШИЛИ: комісія розглянула питання та рекомендує даний проєкт рішення на доопрацювання, а проєкт рішення «Про затвердження структури та штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріївської селищної ради»  на розгляд депутатів.

Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

II СЛУХАЛИ: Про припинення в результаті  реорганізації шляхом злиття комунального некомерційного підприємства «Андріївська центральна районна лікарня Андріївської селищної ради» та комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріївської селищної ради в комунальне некомерційне підприємство «Андріївське територіальне медичне об’єднання» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області.

Доповідач: Пелешко В.В. – селищний голова, який  розповів про злиття двох медичних закладів, задля економії коштів та підвищення контролю за наданням медичних послуг

ВИРІШИЛИ: комісія розглянула питання та рекомендує проект рішення «Про припинення в результаті  реорганізації шляхом злиття комунального некомерційного підприємства «Андріївська центральна районна лікарня Андріївської селищної ради» та комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріївської селищної ради в комунальне некомерційне підприємство «Андріївське територіальне медичне об’єднання» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області» до затвердження на 10 (позачерговій) сесії селищної ради.

Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

III СЛУХАЛИ: Про затвердження Положення про порядок закріплення майна комунальної власності Андріївської територіальної громади на праві господарського відання або оперативного управління.

Доповідач: Черепахіна Н.І – головний спеціаліст відділу управління виконкому селищної ради, яка ознайомила присутніх з Положенням.

ВИРІШИЛИ: комісія розглянула питання та рекомендує проект рішення «Про затвердження Положення про порядок закріплення майна комунальної власності Андріївської територіальної громади на праві господарського відання або оперативного управління» до затвердження на 10 (позачерговій) сесії селищної ради.

Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

IV СЛУХАЛИ: Про закріплення комунального майна за закладами освіти та охорони здоров’я Андріївської селищної ради на праві оперативного управління.

Доповідач:  Черепахіна Н.І – головний спеціаліст відділу управління виконкому селищної ради.

ВИРІШИЛИ: комісія розглянула питання та рекомендує проект рішення «Про закріплення комунального майна за закладами освіти та охорони здоров’я Андріївської селищної ради на праві оперативного управління» до затвердження на 10 (позачерговій) сесії селищної ради.

Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

V СЛУХАЛИ: Про внесення змін до складу конкурсної  Комісії на право з відбору суб’єктів незалежної оцінки  та укладання договору оренди нерухомого майна.

Доповідач:  Стенько І.В. – начальник відділу управління виконкому селищної ради.

ВИРІШИЛИ: комісія розглянула питання та рекомендує проект рішення «Про внесення змін до складу конкурсної  Комісії на право з відбору суб’єктів незалежної оцінки  та укладання договору оренди нерухомого майна» до затвердження на 10 (позачерговій) сесії селищної ради.

Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

Пропозиція: Куща В.О., який запропонував на сесії питання 3,4,5 порядку денного комісії розглянути пакетом, оскільки комісія їх детально вивчила, зауважень та доповнень не має.

Чуб С.В. ставить на голосування пропозицію Куща В.О.

 

Голосували – за одноголосно.

 

VI СЛУХАЛИ: Про передачу комунального майна Андріївської селищної ради у комунальну власність Берестівської  сільської ради. 

Доповідає: Черепахіна Н.І – головний спеціаліст відділу управління виконкому селищної ради.

 ВИСТУПИЛИ: Чуб С.В. повідомила, що дане питання не включено в перелік питань, затверджених рішенням голови селищної ради, але є пропозиція його розглянути на засіданні комісії та включати до розгляду.

 Чуб С.В. повідомила, що даний автомобіль перебуває у власності селищної ради і питання про передачу потрібно було розглядати раніше, коли автомобіль був власністю Бердянської районної ради. Чуб С.В. висловила пропозицію рекомендувати сесії відмовити  Берестівській сільській раді.

Голосували за пропозицію Чуб С.В.

 За -2

 Проти -2

ВИРІШИЛИ: комісія розглянула питання та рекомендує проект рішення «Про передачу комунального майна Андріївської селищної ради у комунальну власність Берестівської  сільської ради» до затвердження на 10 (позачерговій) сесії селищної ради.

Голосували: «За» - 4

                       «Проти» - 0

                       «Утримались» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

РІЗНЕ:

СЛУХАЛИ: лист АТ «Укрпошта»,  звернення щодо ініціювання  скасування постанови КМУ «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів  у межах України».

Доповідач: Чуб С.В., яка ознайомила присутніх з листом.

ВИРІШИЛИ: підтримати звернення щодо  функціонування відділення АТ «Укрпошта» в сільській місцевості.

Голосували – за одноголосно.

СЛУХАЛИ: лист Запорізького обласного центру соціальних служб щодо створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства.

Доповідач: Чуб С.В., яка ознайомила присутніх з листом.

ВИРІШИЛИ: підтримати  створення Центру в м. Приморськ.

Голосували – за одноголосно.

  СЛУХАЛИ: розгляд заяви в.о. директора КНП «ЦПМСД» АСР  про нарахування надбавок

Доповідач:Чуб С.В., яка ознайомила  присутніх із  заявою директора в.о. директора КНП ЦПМСД» АСР    Бозбей Н.О. щодо  виплати надбавок та доплат.

ВИРІШИЛИ:  комісія рекомендує голові Андріївської селищної ради видати розпорядження щодо погодження в.о. директора КНП ЦПМСД» АСР   Бозбей Н.О. 0,5 ставки лікаря – статиста   з 01.07.2021 року.

Голосували – за одноголосно.

 

Голова комісії                                                                                   Світлана ЧУБ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь