A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

П"ятнадцята сесія (30.09.2021)

Дата: 11.10.2021 16:08
Кількість переглядів: 658

 

1. Про внесення змін і доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Андріївської селищної  територіальної громади на 2021 рік (із змінами).

2. Про затвердження Програми забезпечення громадської безпеки і профілактики злочинності на території Андріївської  територіальної  громади, розвитку матеріально – технічної бази Бердянського районного  відділу поліції Головного управління Національної поліції  в Запорізькій області на 2021 рік.

3. Про затвердження Програми розвитку лісового господарства «Озеленення  Андріївської селищної ради на 2021-2025рр.».

4. Про внесення змін до рішення селищної ради від 21.05.2021 року №10 «Про припинення в результаті реорганізації шляхом злиття комунального некомерційного підприємства «Андріївська центральна районна лікарня Андріївської селищної ради»  та комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріївської селищної ради в комунальне некомерційне підприємство «Андріївське територіальне  медичне  об'єднання» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області.

5. Про  затвердження  передавальних актів щодо передачі майна  закладів охорони здоров’я Андріївської селищної ради, які припиняються в результаті реорганізації  шляхом злиття  до правонаступника комунального некомерційного підприємства «Андріївське територіальне медичне об’єднання» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області.

ПЕРЕДАВАЛЬНИЙ АКТ ЦРЛ

ПЕРЕДАВАЛЬНИЙ АКТ ЦПМСД

6. Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку Андріївської селищної територіальної громади на 2021 рік за підсумками 9 місяців 2021 року.

7. Про хід виконання  Програми  «Подолаємо безробіття разом» на 2021 рік за підсумками 9 місяців 2021 року

8.Про хід виконання  Програми  «Про організацію перевезень пільгових категорій населення Андріївської селищної ради на 2021 рік» за підсумками 9 місяців 2021 року.

9. Про хід виконання  Програми розвитку освіти на території Андріївської селищної ради на 2021-2025 роки( із змінами) за підсумками 9 місяців 2021 року.

10. Про утворення старостинських округів Андріївської  селищної територіальної громади та затвердження Положення про старосту.

11. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2020 року № 4 «Про  затвердження старости   сіл  Дмитрівка, Шевченка».

12. Про внесення змін до рішення селищної ради від 14.12.2020 року № 7 «Про  затвердження старости   сіл Долинське, Коза, Кримка, Оленівка, Шевченкове».

13. Про участь у експериментальному проєкті  з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.

14. Про надання в межах апробації соціальних послуг за рахунок коштів місцевого бюджету з урахуванням положень частини 7  статті 28 Закону України  «Про соціальні послуги».

15. Про внесення доповнень Програми  «Шкільний автобус» на 2021 рік.

16. Про внесення змін до  Програми щодо видатків  на проведення робіт, пов’язаних з ремонтом та утриманням доріг Андріївської селищної ради на 2021 рік (із змінами).

17. Про внесення змін і доповнень до  Програми розвитку надання первинної медичної допомоги   на території Андріївської селищної громади на 2021 рік, зі змінами.

18. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Андріївська центральна районна лікарня Андріївської селищної ради» на 2021, із змінами.

ФІНАНСОВИЙ ПЛАН

19. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріївської селищної ради» на 2021, із змінами.

ФІНАНСОВИЙ ПЛАН

20. Про внесення змін та доповнень до рішення Андріївської селищної ради від 23.12.2020 №26 «Про бюджет  Андріївської селищної територіальної  громади на  2021 рік».

ДОДАТОК 1

ДОДАТОК 2

ДОДАТОК 3

ДОДАТОК 5

ДОДАТОК 7

Пояснювальна записка до рішення

21. Про затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу селищного бюджету Андріївської  селищної  територіальної громади.

22. Про схвалення прогнозу  селищного бюджету Андріївської територіальної громади на 2022-2024 роки.

ДОДАТКИ ДО ПРОГНОЗУ

23. Про  введення штатних одиниць до штатного розпису комунального закладу «Андріївський центр культури, дозвілля та спорту» Андріївської селищної ради.

24. Про внесення змін  до рішення Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області від 27.07.2021р. №5 «Про зміни та доповнення до Переліку  першого типу  об’єктів нерухомого комунального  майна  Андріївської селищної ради».

25. Про зміни та доповнення до Переліку  першого типу  об’єктів нерухомого комунального  майна  Андріївської селищної ради.

26. Про зміни та доповнення до Переліку  другого типу  об’єктів нерухомого комунального  майна  Андріївської селищної ради.

27. Про передачу у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства

28. Про заміну сторони (Орендаря) у Договорі оренди землі.

29. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості).

30. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

31.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельної ділянки.

33. Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду.

34. Про заміну сторони у договорі оренди землі.

35.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

36. Про внесення змін до договору оренди землі.

37. Про затвердження документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) та передачі у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

38.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

40. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власникам земельних часток (паїв) із земель,  що передавались в колективну власність КСП «Жовтень».

41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

42. Про внесення змін до рішення №8 тринадцятої позачергової сесії восьмого скликання Андріївської селищної ради від 20 серпня 2021року.

43. Про прийняття земельних ділянок з державної власності у комунальну власність Андріївської селищної ради.

ДОДАТОК до рішення № 43

44. Про погодження технічної документації із землеустрою та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  з ТОВ «ДЕТЕК ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ».

ПРОТОКОЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь