A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Служба у справах дітей виконавчого комітету Андріївської селищної ради інформує про проведену роботу

Дата: 21.09.2021 14:29
Кількість переглядів: 478

Фото без опису    

  Рішенням п’ятої сесії Андріївської селищної ради від 23 грудня 2019 року була створена служба у справах дітей виконавчого комітету Андріївської селищної ради як юридична особа.

        На первинному обліку в службі на теперішній час перебуває 51 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування.  Із них 13 дітей – сиріт та 38 дітей, позбавлених батьківського піклування. Сімейними формами виховання охоплено 43 дитини, що становить  82,4% від загальної кількості дітей, які перебувають на обліку.    Під опікою/піклуванням перебуває 21 дитина, 12 - виховуються в прийомних сім’ях, 9 - в дитячих будинках сімейного типу. Одна дитина тимчасово влаштована в сімю громадян до вирішення питання згідно чинного законодавства.   В державних закладах перебуває – 8 дітей.          

         На території нашої громади проживає 6 прийомних сімей: 3- в с.Долинське, 2- в с.Успенівка, 1 – в с.Софіївка. 

        Також на обліку в службі перебуває 14 дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, вони виховуються в 5 сімях. Батьки цих дітей ухиляються від виконання батьківських обов’язків, не створюють належні умови для проживання та виховання дітей.  Зазначені сім’ї перебувають під соціальним супроводом в КУ «Центр надання соціальних послуг». З батьками дітей проводиться профілактична робота щодо створення належних умов для проживання, виховання та розвитку дітей.

         Службою у справах дітей разом із старостами с.Дмитрівка, с.Долинське, КУ «ЦНПС» та представниками відділу освіти, дільничними офіцерами поліції проведено 16 профілактичних рейдів, обстежено 72 сім’ї та складено відповідні акти обстеження умов проживання дітей. За результатами рейдів підготовлені матеріали по здійсненню подальших заходів соціального захисту дітей. 9 дітей взято на облік службою, як такі, що опинились в складних життєвих обставинах. Батьки попереджаються  про персональну відповідальність за неналежне виконання батьківських обовязків.

        Відносно 6 батьків службою направлені матеріали до Бердянського відділу поліції про притягнення цих батьків до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП      за неналежне виконання батьківських обов’язків.

        Підготовлено один позов про позбавлення однієї особи по відношенню до трьох дітей      батьківських прав  та направлено до Бердянського міськрайонного суду.       

        На квартирному обліку перебуває  23 дитини- сироти та дитини, позбавлені батьківського піклування, а також особи з їх числа.

        Проведено 6 засідань комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андріївської селищної ради, розглянуто 10 питань.

         Підготовлено 9 проєктів рішень на розгляд та затвердження на засіданнях виконавчого комітету Андріївської селищної ради.          

         Видано 100 наказів начальника служби у справах дітей з основної діяльності.

         Службою ведеться прийом громадян, на особистому прийомі було 36 осіб.

          Неповнолітніх, які засуджені та відбувають покарання в спеціальних виховних установах або звільнені з місць позбавлення волі на теперішній час  на обліку в службі немає.

          Службою у справах дітей виконавчого комітету Андріївської селищної ради  забезпечено реалізацію державної політики з питань соціального захисту дітей.

 

 

Начальник служби                                                Наталя ГЕОРГІНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь