A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

БЕЗПЕРЕБІЙНА РОБОТА ЦЕНТРІВ З ВАКЦИНАЦІЇ - НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ ОБЛАСНОЇ ВЛАДИ

Дата: 04.08.2021 10:35
Кількість переглядів: 497

Сьогодні, 3 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Старух ознайомився з роботою пункту вакцинації у Василівському районі Запорізької області.

Очільник області поспілкувався з керівництвом району і медичним персоналом, а також ознайомився з якістю надання послуг мешканцям громади.

  • Не за горами осінь та похолодання, що супроводжуватиметься зростанням захворювання на респіраторні інфекції. Робити щеплення необхідно зараз, зволікати немає часу. Люди мають зрозуміти, що, вакцинуючись, вони захищають себе та свої родини від можливих тяжких наслідків коронавірусної хвороби, яка вирує у всьому світі, - наголосив Олександр Старух.

За дорученням голови облдержадміністрації кожен пункт вакцинації має встановити такий графік роботи, аби людям було зручно приходити на вакцинацію. Також Олександр Старух зазначив, що в області працюють мобільні бригади медиків, які можуть виїжджати як на підприємства, так і у громади, щоб робити масове щеплення трудових колективів чи місцевих мешканців.

  • Треба створити зручні умови як для людей, так і для медиків, щоб вакцинування проходило зручно, швидко, безпечно. Наша головна мета – щепити якомога більше людей до настання чергової хвилі захворювання. Під особливою увагою - вчителі та співробітники сфери обслуговування. Вони мають зробити щеплення у першу чергу, - наголосив Олександр Старух.

Як відзначив голова ОДА, він особисто та його заступники і надалі відвідуватимуть пункти щеплення, які працюють у Запорізькій області, щоб в оперативному порядку вирішувати проблеми, з якими стикаються медики у своїй роботі.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Джерело: https://www.zoda.gov.ua/news/56672/bezperebiyna-robota-tsentriv-z-vaktsinatsiji---na-postiynomu-kontroli-oblasnoji-vladi.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь