A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

ЗА КОШТИ УРЯДУ НІМЕЧЧИНИ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ БУДУТЬ ОНОВЛЕНІ ЛІКАРНІ

Дата: 04.08.2021 10:32
Кількість переглядів: 504

Фото без опису

Сьогодні, 3 серпня, в облдержадміністрації підписано меморандум про співпрацю щодо покращення умов надання медичних послуг у містах  Мелітополь та Гуляйполе. Меморандум підписано в рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури УФСІ VIII».

У заході взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Шустов, заступник голови обласної ради Владислав Куценко, міський голова м. Мелітополь Іван Федоров, міський голова м. Гуляйполе Сергій Ярмак та директор Південно-Східного регіонального представництва Українського Фонду соціальних інвестицій Василь Буртник.

Згідно меморандуму, планується профінансувати енергоефективне оновлення приміщень та постачання медичного обладнання для КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради та КНП «Гуляйпільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуляйпільської міської ради.

- Це не перший крок до нашої спільної мети. Це вже 8-й проєкт, спрямований на найбільшу потребу – покращення умов для пацієнтів та медичних працівників. Реалізація таких ініціатив має вплив на весь регіон. Це сучасні умови лікування для мешканців громад, а також гідні умови праці для наших медиків. Обласна влада надасть максимальну підтримку та сприяння у реалізації таких проєктів у Запорізькому регіоні, - відзначив Володимир Шустов.

Прогнозний розмір фінансування перелічених об’єктів наразі становить близько 40 млн грн. Позитивні зміни відбудуться для понад 60 тисяч мешканців, які користуються послугами медичних закладів.

-  Сьогодні ми даємо офіційний старт ще одному медичному проєкту. Будемо разом працювати над його реалізацією. Ми співпрацюємо вже не перший рік. Протягом попередніх років активної роботи в області за нашої підтримки відкрито вже багато соціальних проєктів. Сподіваюсь, плоди цієї співпраці скоро побачать мешканці регіону, - наголосив Василь Буртник.

Меморандуми про співпрацю підписано між УФСІ, ініціативними групами (партнерами з впровадження субпроєктів), а також власниками та балансоутримувачами об’єктів.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Джерело: https://www.zoda.gov.ua/news/56671/za-koshti-uryadu-nimechchini-u-zaporizkiy-oblasti-budut-onovleni-likarni.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь