АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

ДЛЯ ЩЕПЛЕНЬ ГРОМАДЯН У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ Є ВСІ ВИДИ ВАКЦИН

Дата: 02.08.2021 14:37
Кількість переглядів: 635

Фото без опису

Сьогодні перший заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Володимир Шустов  відвідав локацію з масової вакцинації громадян, що розташована в обласному центрі молоді, щоб особисто ознайомитися з її роботою та обговорити можливі проблемні моменти.

Центр масової вакцинації на вул. Патріотичній, 49 запрацював одним із перших, а минулого тижня перейшов у щоденний режим прийому відвідувачів та значно підвищив темпи вакцинації. За останню добу одна мобільна бригада на базі центру зробила 195 щеплень, а в суботу вакцинацію пройшли 135 людей. 

  • Наразі в державі триває 5 етап вакцинації громадян від COVID-19. Зробити щеплення може кожен охочий. Для цього необхідно лише прийти до найближчого пункту вакцинації. З минулого тижня всі центри масової вакцинації у Запорізькій області працюють в щоденному режимі, щоб кожен встиг зробити щеплення, -  повідомив Володимир Шустов, розмовляючи із журналістами під час відвідування центру.

Посадовець також додав, що в області є всі зареєстровані та дозволені для використання вакцини. Це Pfizer-BioNTech, CoronaVac, AstraZeneca та Moderna. Кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби і рятує життя. Крім того, за рекомендаціями Міністерства охорони здоров'я, робити щеплення можна і дітям, але лише тим, кому виповнилося 12 років і лише після консультації з лікарем. 

  • Всі вакцини, які сьогодні використовуються в Україні, довели свою ефективність. Вони однаково рятують життя. Тому вибір лише один –  робити щеплення, щоб захистити себе та своїх рідних, - наголосив Володимир Шустов. 

Наостанок перший заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації зазначив, що зробити щеплення бажано до осені, оскільки саме в цей холодний період слабшає імунітет та збільшується ймовірність захворіти на різні вірусні інфекції. Він звернувся до усіх жителів Запорізького краю з закликом не відкладати на потім це важливе питання.

  • Якщо ви піклуєтесь про своє здоров’я, життя своїх рідних та близьких, не хочете тижнями лікуватись і довго відновлюватись після COVID-19, вакцинуйтесь вже зараз! Оберіть своє здоров’я, родину та свободу від COVID-19, -  звернувся до запоріжців Володимир Шустов. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Джерело: https://www.zoda.gov.ua/news/56644/dlya-sheplen-gromadyan-u-zaporizkiy-oblasti-je-vsi-vidi-vaktsin.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь