A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад.

Дата: 02.06.2021 08:45
Кількість переглядів: 715

 

       Відповідно до рішення восьмої сесії  Андріївської селищної ради восьмого скликання від 26 березня 2021 року № 11 «Про утворення відділу праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Андріївської селищної ради»,  розпорядження  селищного голови  від 05 квітня 2021 року № 77-к «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад» оголошується конкурс на заміщення вакантних посад, а саме :

- начальник відділу правового забезпечення діяльності ради і виконавчого комітету Андріївської селищної ради;

- головний спеціаліст Служби у справах дітей  виконавчого комітету Андріївської селищної ради;

- головний спеціаліст відділу управління земельними ресурсами, комунальною власністю, благоустроєм, інвестиціями, публічними закупівлями та регуляторною політикою.Умови оплати праці згідно з чинним законодавством виконавчого комітету Андріївської селищної ради.

       Для участі в конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством спеціальними обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію документа, який посвідчує особу;

-копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобовязаних);

- довідку про допуск до державної таємниці ( у разі наявності);

- письмову заяву в якій повідомляє, що до неї не застосовується заборони, визначені частиною четвертою ст.1 Закону України « Про очищення влади» та надає згоду на проведення перевірки

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи про майно, доходи, витрати і зобовязання фінансового характеру за 2020 рік, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку,  визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

          У разі подання заяви та документів лише електронною поштою(andreevka_srada@meta.ua) претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

       Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

 

на посаду: начальника відділу правового забезпечення діяльності ради і виконавчого комітету - вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння держаною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємствах, установ  та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

          На посаду: головного спеціаліста – Служби у справах дітей  вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою.

          На посаду: головного спеціаліста відділу управління земельними ресурсами, комунальною власністю, благоустроєм, інвестиціями, публічними закупівлями та регуляторною політикою . вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою.

 

          Документи приймаються впродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу виконавчим комітетом Андріївської селищної  ради за адресою: смт  Андріївка, вул.  Праці,31 Бердянського району   Запорізької області,приміщення селищної ради. кабінет № 6. Відповідальна особа за прийняття документів на конкурс – керуюча справами виконавчого комітету Ірина МІКУЛА.

      

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь