АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посад «Відділу праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Андріївської селищної ради»

Дата: 06.04.2021 14:57
Кількість переглядів: 2108

Фото без опису

Відповідно до рішення восьмої сесії  Андріївської селищної ради восьмого скликання від 26 березня 2021 року № 11 «Про утворення відділу праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Андріївської селищної ради»,  розпорядження  селищного голови  від 05 квітня 2021 року № 77-к «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад» оголошується конкурс на заміщення вакантних посад, а саме :

- начальник відділу праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Андріївської селищної ради;

- головний спеціаліст - бухгалтер відділу праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Андріївської селищної ради;

- фахівець – інспектор праці.

Умови оплати праці згідно з чинним законодавством.

       Для участі в конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством спеціальними обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію документа, який посвідчує особу;

-копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобовязаних);

- довідку про допуск до державної таємниці ( у разі наявності);

- письмову заяву в якій повідомляє, що до неї не застосовується заборони, визначені частиною четвертою ст.1 Закону України « Про очищення влади» та надає згоду на проведення перевірки

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи про майно, доходи, витрати і зобовязання фінансового характеру за 2020 рік, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку,  визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

          У разі подання заяви та документів лише електронною поштою(andreevka_srada@meta.ua) претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

       Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

 

на посаду начальника відділу праці та соціального захисту населення - вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння держаною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємствах, установ  та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

          На посаду: головного спеціаліста – бухгалтера служби вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою.

          На посаду: фахівець – інспектор праці вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою.

 

          Документи приймаються впродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу виконавчим комітетом Андріївської селищної  ради за адресою: смт  Андріївка, вул.  Праці,31 Бердянського району   Запорізької області,приміщення селищної ради. кабінет № 6. Відповідальна особа за прийняття документів на конкурс – керуюча справами виконавчого комітету Ірина МІКУЛА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь