A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Оголошення про проведення сесії

Дата: 12.02.2021 15:11
Кількість переглядів: 1439

17 лютого 2021 року  об 14 год.00 хв.  відбудеться сьома /позачергова/  сесія   восьмого скликання                 

                                                                  ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії від 23.12.20 № 26 « Про селищний бюджет на  2021 рік».
  2. Про затвердження Програми «Компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік»
  3.  Про внесення змін до Програми  соціального захисту окремих категорій населення території селищної ради  на 2019 -2023 роки,  затвердженої рішенням селищної ради від 30.11.2018 р. № 2.
  4. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Андріївської селищної ради на 2021 рік.
  5. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Андріївська центральна районна лікарня   Андріївської селищної ради» на 2021 рік.
  6. Про надання послуг комунальною  установою «Центр надання соціальних послуг» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області на безоплатній основі.
  7. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.06.2016 р. № 05 « Про встановлення плати для батьків за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах Андріївської селищної ради» 
  8. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.11.2020 року № 4 «Про затвердження Структури та Штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області».
  9. Про внесення змін до рішення селищної ради від 12.11.2020 року №  11 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».
  10.  Про зміну засновника, зміну назв комунальних  закладів дошкільної освіти, культури реорганізованих сільських рад  та затвердження нової редакції  їх Статутів.
  11.  Про затвердження Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників закладів освіти Андріївської селищної ради.
  12.  Про внесення змін до Структури та чисельності виконавчого апарату  Андріївської  ради та її виконавчих органів.
  13.  Про затвердження тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення сіл Дмитрівка, Шевченка Андріївської селищної ради по КП «Андріївське ЖПГ».
  14.  Про  коригування  тарифу  на теплову енергію для підприємств і організацій з використанням природного газу.                                                                                                    
  15.  Про  затвердження тарифів  на теплову енергію для підприємств і організацій  з використанням пелетів.
  16.  Про безоплатне прийняття  майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Бердянського району у комунальну власність Андріївської селищної ради.
  17.  Про прийняття земельних ділянок з державної власності в комунальну власність Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області.
  18.  Про затвердження Переліку об’єктів нерухомого  майна комунальної власності  Андріївської селищної ради.
  19.  Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів  нерухомого комунального майна Андріївської селищної ради.
  20.  Про затвердження Переліку об’єктів рухомого комунального майна Андріївської селищної ради.
  21.  Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів   рухомого комунального майна Андріївської селищної ради.
  22.  Про затвердження Тимчасового Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області.
  23.  Про Порядок передачі в оренду земель для ведення городництва на території Андріївської селищної ради.
  24.  Про затвердження програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Андріївської селищної ради на 2021-2025 роки.
  25.  Про внесення змін до рішення селищної ради від 14.12.2020 року № 6 «Про затвердження Плану діяльності Андріївської селищної ради з  підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік».
  26.  Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) та передача у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка).
  27.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  28.  Про передачу в оренду земельної ділянки для розміщення і обслуговування комплексу будівель і споруд.
  29.   Про надання дозволу щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок.
  30.  Про розгляд заяви на поділ земельної ділянки  ФГ «Оксана».
  31.  Про заміну сторони у договорі оренди землі.
  32.  Про виділення в натурі ( на місцевості) земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власникам земельних часток( паїв) із земель, що передавались в колективну власність КСП «Світанок».
  33. Про виділення в натурі ( на місцевості) земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власникам земельних часток (паїв) із земель, що передавались в колективну власність КСП «Перемога».
  34.  Про виділення в натурі ( на місцевості) земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власникам земельних часток( паїв) із земель, що передавались в колективну власність КСП «Нове життя».
  35.  Про виділення в натурі ( на місцевості) земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власникам земельних часток( паїв) із земель, що передавались в колективну власність КСП «Жовтень»
  36.  Про затвердження Протоколу зборів власників сертифікатів земельних часток(паїв) колишнього КСП "Смирнова" Долинської  сільської ради Бердянського району від 31.10.2020 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь