A A A K K K
для людей із порушенням зору
АНДРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Бердянський район, Запорізька область

Обговорення детального плану розміщення сонячних батарей

Дата: 21.02.2018 10:53
Кількість переглядів: 1192

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території земельної ділянки,  розташованої за межами населених пунктів на території  Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області для розміщення сонячної електростан

   1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.
Детальний план території для розміщення сонячної електростанції, яка розташована на території Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області, за межами населеного пункту   розроблено на підставі розпорядження голови Бердянської районної державної адміністрації від  13.12.2017 № 543 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населених  пунктів на території Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області для розміщення сонячної електростанції».

         Детальним планом розглядається можливість розміщення сонячної електростанції на території колишнього тваринницького комплексу, а також зміни функціонального використання сільськогосподарської території. 

         Детальний план території після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об'єкту містобудування, відведення земельної ділянки, будівництво та благоустрій територій, прокладку інженерних мереж тощо.

                 В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території охопленої ДПТ 56,9 га. Запроектована земельна ділянка знаходиться за межами смт. Андріївка зі східного боку та території колишньої МТФ. На   земельній ділянці пропонується розмістити сонячну   станцію (СЕС), потужністью 23 МВт.  

          В проекті враховані матеріали проекту районного планування Бердянського району, розробленого проектною організацією «УкрНІІграждансільбуд» у 1981 році. 

         Проект розроблений у відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН 360-92 «Планування і забудова міських і сільських поселень»,   «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів»,  ДБН Б.1.1.14-2012 „Склад та зміст детального плану території”. Також враховані матеріали  Схеми планування території Запорізької області,  Схеми транспортного розвитку Запорізької області.   

   

         2. Основні техніко – економічні показники.

Проектна потужність комплексу -16 МВт.  В межах виробничої зони планується розміщення фотоелектричних модулів, умовно поділених на 3 сектора, інвентарні станції, пожрезервуари, блискавкоприймач, будинок охорони.

         Більша частина території передбачена для розміщення сонячних батарей, котрі матимуть змогу повертатися за сонцем за  допомогою автоматики.

         У господарській зоні планується розміщення: центр моніторингу та управління модулями (побутовий будинок), розподільчий пункт РП -10 кВ, КПП ( пункт охорони), навіс для спецтехніки, стоянка для автомобілів, Розворотний майданчик, пожрезервуар, альтанка (місце тимчасового відпочинку),свердловина технічної води. Територія огороджується парканом, висотою 1,5 м.

 

         3. Відомості про замовника та розробника проектів містобудівної документації та підстави для їх розроблення

         Замовник: Бердянська районна державна адміністрація
 Розробник:  Товариство з обмеженою відповідальністю «Архрозвиток». Головний архітектор проекту –Швець О.В.

Фінансування робіт здійснювалось за кошти осіб зацікавлених у розробці містобудівної документації.

 

4. Інформація про місце і строки ознайомлення.

З проектом детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населеного пункту, на  території Андріївської селищної ради Бердянського району Запорізької області для розміщення сонячної електростанції можна ознайомитися сайтах www. andriivka-miskrada.gov.ua.та www. berda.gov.ua, а також у відділі містобудування та архітектури Бердянської райдержадміністрації за адресою: м. Бердянськ, пр. Перемоги,3 каб № 301. 

 

Строк ознайомлення 1 місяць

 

5. Інформація про посадову особу органу місцевого самоврядування, відповідальну за організацію розгляду пропозицій

         Відповідальний за організацію розгляду пропозиції – Курило Валерій Анатолійович.

          Пропозиції будуть розглянути у порядку передбаченою постановою КМУ № 555 від 25.05.2011 року.

 

6. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій

         Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення. Пропозиції до проекту детального плану території приймаються з 21.02.2018 р. до 21.03.2018 р. за адресою: 71140, Запорізька область, Бердянський район, смт. Андріївка, вул. Праці, 31,кабінет №1

 

7. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів (презентація, оприлюднення, експонування, телевізійні програми, публічні конференції тощо)

              Громадські обговорення  відбудуться о 13 годині, 22 березня 2018 року, у актовому залі селищної ради, за адресою: Бердянський район, смт. Андріївка, вул. Праці,31

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати: 
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; 
2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; 

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях; 

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; 5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад. 

Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Порядку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

 Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" ( 3038-17 ) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. 

                 

 

         

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь